If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един човечец ми събра новобоядисаната за 250лв предна броня днеска...ядосах се много, здраво му се навиках, взех му всичките пари, а той така се притесни, че се разтрепери, каза че е след инсулт....
Полсе пустата броня си оправих със салфетка и търтъл вакс...не си личи нищо и сега ми е много кофти за човека...
Мисля да даря парите на някой дом...
Е каско нямаш ли,та си му взел парите.По-добре ги изпий.
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Хмм, аз пък снощи се разделих с гаджето си след 5 годишна връзка...
Сега се чуда да се радвам ли или....., имам някакви смесени чувства
И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея
И като се замисля всичко тръгна от купуването на една алфа..., някой ако ми беше казал тогава, щях да му се изсмея
Ххааххахахах,Алфите са развалили много семейства да знаеш
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Като се усетят, че обичаш повече колата, почват да правят номера, да.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Да не ти пука . Аз жената зарязах заради алфата преди много време и сега хем ми е по-еФтино , хем ми е по-кеф , хем по-малко ядове си имам .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Бате тя алфата си иска своето,и жената си иска своето,и някои път може да не се разберете на коя да даваш
Винаги на алфата разбира се .
Тя поне ще ти се отблагодари подобаващо .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Според мен не Алфата е причината,тя просто е била повод.В противен случай ...без коментар.Детска истрия.
Както и да е...next
п.п.
Аз преди малко оставих безмълвни едни куки
Завивам от пощата надясно към офиса и опаа махат ми?!?Мисля си... 'ко стана сега,'баси..аз от светофар тръгвам,изчаках пешеходците,няма причина да ме спират
Спирам и най-невинно казвам"Добро утро,ама закъснявам за работа...ако искате по-късно да се видим"
То се оказа,че единият ми ксИнонТоФ фар не светел ,ама с включи/изключи се оправи де
Много се смяха
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment